DET HÄR ÄR VI

Träffa oss som startat ONWOVER

CAMILLA SKANS

Beslutsunderlag och strategisk ekonomi

Camilla drivs av att effektivisera, förbättra och förenkla. Hon har en bakgrund inom redovisning/revision och har under senaste åren arbetat med förändringsarbeten inom flertalet ekonomiavdelningar. Hon är expert på att skapa en länk mellan verksamhetens strategi och ekonomiska mål.

Prancheta CAM.png

01.

01.

Emil Ekvardt

EMIL EKVARDT

Relationer och mental styrka

Emils största drivkraft har alltid varit att ta människor till nästa nivå. Han började sin karriär inom professionell poker där han tjänade över 10 miljoner innan 25 års ålder och coachade andra pokerspelare inom spelteori och emotionell intelligens. Idag jobbar han heltid som personlig coach och är specialiserad på att hjälpa entreprenörer att leva ett bättre liv, så att dom kan ge max inom företagandet.

01.

THIBAUD HARTWIG

Försäljning och tillväxt

Thibaud har lång erfarenhet av att investera i och utveckla bolag från ett ägar-, styrelse- och ledningsgruppsperspektiv. Han är en erfaren operativ ledare och har lett över 100 medarbetare. Han använder gärna sin kompetens till att utmana inom sälj, ledarskap och förändringsarbeten andra inte orkar driva igenom. Hans strategiska och taktiska tillvägagångssätt har implementerats i B2B och B2C bolag inom följande branscher. Hälsa, Retail, Energy och IT.

Thibaud Hartwig

01.

01.